Kiropraktor

Joakim Helsing

Joakim er autorisert kiropraktor, med mastergrad i kiropraktikk 2006-2011. Joakim behandler ordinære områder som rygg, hofte og nakke, og har spesialisert seg på plager i ben og armer.

Joakim jobber også med diagnostisering og behandling av svimmelhet, hodepine og migrene, samt mer spesialiserte plager som plantar fascitt, benhinnebetennelse m.m.

I sin behandling av muskler og ledd behersker Joakim godt ordinære behandlingsteknikker, samt spesialiserte behandlingsteknikker som trykkbølge, akupunktu og tilpassing av innleggssåler.

Joakim kan henvise til MR og røntgen-undersøkelser, sykemelde og henvise til legespesialist ved behov.

Ta kontakt på telefon 22 20 30 40, eller send mail til joakim@kalbakkenklinikken.no, hvis du har spørsmål til Joakim eller ønsker time!

Fysioterapeut

Nikolai Hansen Bjerkestrand

Som fysioterapeut er mitt mål å finne ut grunnen til dine skader eller plager. På bakgrunn av en grundig undersøkelse og spesifikke funksjonstester prøver jeg å tilrettelegge for en optimal behandling. Jeg ønsker å gi funksjonelle og aktive verktøy som kan hjelpe deg i din hverdag hvor du trives med kropp og helse. Jeg jobber med alle type muskel -og skjelettplager som ofte relateres til overbelastninger i form av jobb, trening eller andre utfordringer i livet. Jeg er utdannet autorisert fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland (4 år) og har også et årsstudium i Idrett og kroppsøving fra Oslo Met. I tillegg har jeg tatt kurs i både ortopedisk medisin (OMI), dry needling, Red Cord (slynger), styrketrening og kurs i avansert diagnostikk ved bruk av ultralyd. Jeg har også flere kurs innen rehabilitering av idrettsskader. I tillegg har jeg jobbet med rehabilitering av personer med hjerneslag, traumatiske hjerneskader, Parkinson og amputasjoner.

Ta kontakt på telefon 22 20 30 40, eller bruk kontaktskjema, hvis du har spørsmål til Nikolai eller ønsker time!

Akupunktør / massør

Anne Kathrine Skaarud

Anne Kathrine er massør og akupunktør, med spesialkompetanse innen:

  • Akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin (TMK)
  • Kopping
  • Klassisk massasje (30 og 60 minutter)
  • Idrettsmassasje
  • Øreakupunktur
  • Elektrisk akupunktur
  • Moxabehandling (moxa er burot, som benyttes med varme, oppløsningsteknikk tilhørende TMK
  • Dry needling / intramuskulær behandling (IMS)

Ta kontakt på telefon 22 20 30 40, eller bruk kontaktskjema, hvis du har spørsmål til Anne Kathrine eller ønsker time!

Fysioterapeut

Kjell Håkon Morken

Tekst og bilde kommer.